Trupul unui bărbat în vârstă de 83 de ani a fost găsit, în cursul zilei de miercuri, în apele Crișului Negru, în zona localităţii bihorene Poiana. Acesta a fost observat de un vecin, care a anunțat de urgență pompierii, însă aceștia nu au putut decât să constate decesul.

Întâmplarea a fost sesizată miercuri, în jurul orei 16.10, prin numărul de urgenţă 112, cel care a sunat solicitând ajutor în localitatea Poiana, comuna Criştioru de Jos.

„La locul indicat de apelant au fost mobilizate cu operativitate, două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Ştei, din care un echipaj de căutare – salvare de la înec şi un echipaj de pompieri militari paramedici, care au adus la mal victima aflată în stop cardio- respirator şi au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 83 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul sosit la faţa locului declarând decesul acestuia”, a transmis joi Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Crișana.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care bărbatul a ajuns în apă şi nici cât timp a zăcut acolo. Cazul este anchetat de poliţişti, care vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.