Proiectul „Pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal – Municipiul Oradea, județul Bihor” a fost depus spre finanțare prin PNRR. 

Conform acordului de parteneriat, Municipiul Oradea derulează procedura de achiziție a execuției lucrărilor și a serviciilor de dirigenție de șantier, precum și monitorizarea execuției lucrărilor. CNAIR a realizat depunerea spre finanțare a proiectului și va asigura implementarea proiectului.

„Vreau să le mulțumesc pe această cale dlui director general, Cristian Pistol și dnei Cristina Amărăzeanu, șef departament obținere finanțări, precum și întregii echipe din cadrul CNAIR, pentru implicare și susținere. Este un proiect important care prevede un pasaj peste sensul giratoriu, în zona parcului industrial, amplasat pe DN1, ce va avea o lungime de 1.043 de metri”, transmite primarul Florin Birta.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 68.087.444,05 de lei, din care finanțarea europeană prin PNRR este de 47.234.449,99 lei, iar diferența reprezintă contribuția municipiului Oradea.

Sursa: Realitatea de Bihor