Un tânăr de 28 ani din Oradea a decedat în urma unui accident petrecut pe o autostradă din Germania. Autoutilitara pe care orădeanul o conducea s-a izbit violent de un tir, miercuri în jurul prânzului, pe A7, în apropiere de Ellwangen.

Potrivit site-ului observator.tv, tânărul, pe nume Sergiu, conducea un microbuz de marfă Opel, pe A7, într-o zonă în care se efectuau lucrări în carosabil. Acesta a ignorat toate semnele de avertizare şi nu a observat la timp nici luminile de avarii aprinse de alţi şoferi care circulau în faţa sa.

„Astfel, el s-a izbit violent de semiremorca unui TIR care mergea înaintea lui şi care activase avariile. Impactul a fost atât de violent încât TIR-ul, condus de un şofer de 59 de ani şi oprit din cauza lcurărilor, a fost mişcat în faţă 20 de metri”, arată sursa citată.

Impactul a fost unul extrem de violent, pentru scoaterea șoferului fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare. Din nefericire, Sergiu nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a fost declarat decedat.