Doi tineri din Bihor au fost depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau sub influența drogurilor. Ambii s-au ales cu dosar penal.

 

 

Astfel, duminică dimineața, pe Drumul Județean 764/F, în localitatea Finiș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul de Poliție Finiș au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani din comun Budureasa, în timp ce conducea un autoturism.

În aceeași zi, pe Drumul Județean 108 I, în localitatea Măgești, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testărilor preliminare de drog, al căror rezultat a fost pozitiv în ambele cazuri, există suspiciunea că bărbații care conduceau autoturismele ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Bihor