Agenția de Management al Destinației Bihor împreună cu Asociația Micul Beiușean vă propun un eveniment inedit, sâmbătă, 14 iulie 2018: o tură pe bicicletă pe frumoasele plaiuri binșene, o degustare de produse tradiționale pregătite de inimoșii bicicliști din zona Beiușului și o întâlnire cu ”Școala Bihor Couture”.
 
 
 
Evenimentul este organizat la inițiativa și cu sprijinul grupului de bicicliști din depresiunea Beiușului, ca un răspuns la celelalte ediții ale proiectului Redescoperă Bihorul pe bicicletă, inițiat în urmă cu 2 ani de către AMD Bihor.

Programul va cuprinde următoarele momente: traseu de bicicletă de cca. 30 de km, degustare de produse tradiționale, scurtă prezentare a cojocului binșenesc – istoric, simbolistica sa în trecut și importanța acestuia în prezent.

Înscrierile se fac la sediul Agenției de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor): str. Primăriei nr. 2, et. 1, ap. 6 – 7, Oradea, județul Bihor, în zilele lucrătoare între orele 08:00 – 16:30.

Deplasarea se face cu autocar (microbuz) cu remorcă, din Oradea.

Costul pentru transport dus-întors cu bicicleta este de 40 lei. Locul se considera rezervat doar după înscriere și plata acestor costuri la sediul AMD Bihor.

Întâlnirea este sâmbătă 14 iulie 2018 la ora 7:45 în parcarea din Centrul Civic, pentru îmbarcarea în autocare / microbuze. Pentru transportul bicicletelor, există remorci la microbuzele puse la dispoziție.

Cei care doresc să ajungă cu mijloace de transport proprii vor găsi aici informații în ceea ce privește locul de pornire, și vor fi rugați să completeze un formular de înscriere online pentru a cunoaște numărul total al participanților.

Program orientativ:
– Pornirea pe traseul de bicicletă ora 09:30 de pe dealul Bitiilor, în apropiere de Pocola.
– opriri de hidratare și gustări
– Degustare de produse tradiționale și relaxare activă cu tiroliană și alte activități ora – 14:00 – 16:30
– Sosirea la sediul din Beiuș al Asociației Micul Beiușean – ora 17:30 (în apropierea CNIPT Beiuș)
– Prezentarea proiectului ”Școala Bihor Couture”
– Scurtă prezentare a cojocului binsenesc – istoric, simbolistica sa in trecut si importanta acestuia in prezent;
– Videoproiecție a clipurilor de promovare ale Bihor Couture și Destinației Bihor
– Scurt moment artistic.
– Socializare
– Plecarea spre Oradea – ora 19:00

Contact:
[email protected]
– informații tehnice (traseu, program) – 0722348825 (Răzvan Dumbravă) – AMD Bihor
– înscrieri: 0723373179, Rosmann Eddie – AMD Bihor