Primăria municipiului Oradea a organizat azi, 29 august 2019, o nouă premiere din acest an a cuplurilor orădene care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie.

La această festivitate au fost invitate 45 de familii, care au fost felicitate de primarul Ilie Bolojan, în calitate de gazdă la Nunta de Aur. Acesta a înmânat câte o diplomă, însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 lei pentru fiecare pereche.

În discursul său, primarul Ilie Bolojan a mulţumit celor prezenţi pentru modelul de viaţă pe care îl oferă, într-o lume în care neînţelegerile şi problemele sunt elemente tot mai dominante.

„Așa cum știți, de foarte mulți ani Primăria organizează aceste întâlniri în care, în semn de respect pentru cei care ați construit familii puternice în Oradea, pentru cei care au avut o căsnicie îndelungată, Primăria acordă această diplomă de recunoștință. Vreau să vă mulțumesc în calitate de primar pentru tot ce ați făcut în acești ani pentru famiiliile dumneavoastră, pentru tot ce ați făcut pentru Oradea. Dumnezeu să vă dea multă sănătate, să auzim de lucruri bune pentru Oradea, pentru dumneavoastră, pentru țara noastră. La mulți ani, multă sănătate și să ne vedem cu bine”, a spus oaspeților Ilie Bolojan.

Reamintim că Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, în clădirea Primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408824.