Echipa de polo CSM Oradea susține cel de-al 10-lea meci oficial în sezonul competițional 2019/20. Miercuri (25.09), cu începere de la ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, se va desfășura meciul cu Club Natacio Terrassa, din Spania.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu este angrenată în cel de-al 3-lea tur preliminar din LEN Champions League – ediția 2019/20. Bihorenii au pierdut prima manșă a dublei cu echipa iberică, scor 7-10. Această partidă a avut loc sâmbătă (21.09), în localitatea de lângă Barcelona. Orădenii au condus cu 7-6 în debutul secvenței decisive, dar spaniolii au înscris ultimele patru goluri pentru a trece la conducere și a se desprinde la trei lungimi.

Reamintim că CSM Oradea a obținut două victorii din cinci partide în primul tur preliminar al competiției, desfășurat la Sabac, Serbia. Bihorenii s-au clasat pe locul 4 din șase participante și au avansat în turul al 2-lea. Acesta a avut loc la Oradea, CSM-ul bifând două victorii din trei jocuri susținute pentru a avansa în cel de-al 3-lea tur preliminar.

CSM Oradea va evolua în formulă completă, mizând pe o serie de jucători autohtoni de mare perspectivă, respectiv cu portarul Gojko Pijetlovic și tânărul Yusuke Inaba.

Terrassa a ocupat locul 2 în sezonul regulat în precedenta ediție de campionat în Spania. Această formație s-a oprit în semifinalele campionatului din această țară.

Câștigătoarea acestei duble se califică în grupele LEN Champions League 2019/20, acolo unde va disputa 14 partide. În schimb, echipa învinsă va continua aventura continentală în sferturile de finală ale LEN EuroCup 2019/20.

Intrarea la meci este liberă.