Tânărul orădean, Daniel Zsori, a câștigat premiul FIFA „Puskas” acordat pentru cel mai frumos gol marcat în sezonul precedent. Daniel are dublă cetăţenie, română şi maghiară, şi este primul fotbalist ungur nominalizat care a şi câştigat, premiul ce îi poartă numele marelui fotbalist din Ungaria.

Într-un meci desfășurat în 16 februarie de echipa sa contra Ferencvaros, antrenorul său de la Debrecen, Andras Herczeg, l-a aruncat în joc cu 10 minute înainte de final, la scorul de 1-0 pentru Ferencvaros. Colegii săi au reșit să egaleze scorul, iar în prelungiri tânărul a dat golul premiat, printr-o foarfecă impecabilă:

Daniel Zsori a avut 25 de apariții sezonul trecut pentru Debrecen şi a fost titular de 10 ori, după ce a ajuns la echipa mare a maghiarilor în ianuarie 2019. Fotbalistul este cotat la 250.000 euro şi a semnat recent cu MOL Vidi Fehervar, unde este coleg cu un alt jucător român, Adrian Rus. Deocamdată, însă, Zsori nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă.

Prentru premiul „Puskas” în acest an au mai fost nominalizați argentinianul Lionel Messi și columbianul Juan Fernando Quintero.