În data de 04.04.2019, în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român I.A., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, având de executat 60 de zile de închisoare.

În data de 04.04.2019, în jurul orei 06.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român  Z.G., în vârstă de 26 de ani, având domiciliul în municipiul Bucureşti.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În data de 03.04.2019, în jurul orei 21.05 în Punctul de Trecere a Frontierei  Borș, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, cetăţeanul român M.A, în vârstă de 27 de ani, având domiciliul în județul Alba.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, având de executat 8 luni de închisoare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad și Bihor, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.