Transilvania Fashion Week organizat la Oradea de O.R.B, în colaborare cu Miss TV, este un festival de modă la care sunt invitați să participe tineri designeri absolvenți ai Facultății De Arte Oradea, designeri consacrați din Transilvania, dar și branduri importante din industria fashion națională si internațională. Invitați in Festival: Melinda Arvas Fit, Cristina Borha, Roxana Andreea Popa, Daniel Pantea, Olimpia Urdea, Alina Varga, Beata-Greta Satmari. Invitați special fashion stilista Adina Buzatu Bucuresti, Nicola D’Errico Academia Secoli Milano, Felba Design, Brush by MG, Ioana Georgescu Salvin. Deasemenea invitați Anca Manea, Zarga Fashion, Sisi Children’s Boutique, Astrid Muthu. Evenimentul va fi prezentat de către Cosmina Păsărin.

Pe parcursul celor trei zile de festival, vor putea fi vizionate în locații unice, peste 15 colecții, prezentate de un număr de peste 70 top modele feminine și masculine. În cadrul serii de Gala din 28 octombrie va avea loc la Sala de Evenimente Ambasador și Concursul de Frumusețe Feminină și Masculină Miss&Mister Transilvania 2018 marcă înregistrată Miss Tv.

Festivalul aflat la prima sa ediție în acest format, organizat în An Centenar la Oradea, este proiectat în vederea promovării designerilor și modelelor din zona de vest a țării dar și a industriei fashion din Transilvania și din Romania.

Programul complet

26 octombrie ora 18:00 Lapidarium Cetatea Oradea – Gala Tinerilor Designeri Absolvenți ai Facultății de Arte Vizuale Universitatea Oradea. Accesul este liber în limita locurilor disponibile.

27 octombrie ora 18:00 Muzeul Țării Crișurilor – Gala Designerilor Transilvăneni Consacrați. Accesul este liber în limita locurilor disponibile.

28 octombrie ora 18:00 Ambasador – Gala Miss&Mister Transilvania Fashion 2018. Accesul la eveniment se face pe baza de invitație. Bilete costă 50 de lei și sunt disponibile la RA Bistro Cafe pe str. Republicii și la Ambasador.