În 18 februarie 2019 de la ora 18.00, Teatrul „Regina Maria” este gazda unui spectacol deosebit, intitulat „Serată în stil vienez”. Evenimentul aflat la a doua ediție, abordând tema Eleganței și Pasiunii, este organizat de către Liceul „Don Orione”, prin Consiliul școlar al elevilor, în colaborare cu Clubul sportiv „Exclusive Dance”, Teatrul de copii, Oradea și MModels România.

Sub coordonarea coregrafică a antrenorilor de la Clubul Sportiv „Exclusive Dance” bobocii liceului „Don Orione” pregătesc un spectacol în care prezintă adolecența dintr-o altă perspectivă, cea a eleganței, a bunului simț și diplomației.

Dansul va fi alternat, și de această dată, cu momente de teatru pregătite de elevii-actori de la „Teatrul de copii”, sub coordonarea domnului Șerban Borda.

Evenimentul se adresează întregii comunități bihorene, atât copiilor, cât și adolescenților, atât părinților, cât și profesorilor, dorind să transmită modele de conduită și atitudini demne de urmat la vârsta adolescenței, dar nu numai!