Echipa de handbal masculin CSM Oradea a pierdut partida susținută în cadrul etapei a 13-a din Seria D a Diviziei A – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a cedat pe teren propriu în confruntarea cu HCM Sighișoara, scor 29-34.

Partida a avut o primă repriză foarte echilibrată. Aceasta a fost adjudecată de gazde la limită, scor 17-16. Elevii lui George Tăutu au reușit să se desprindă la trei lungimi în debutul reprizei a 2-a, însă Sighișoara a replicat prompt și a trecut la conducere. Oaspeții s-au desprins la șapte goluri în ultimele zece minute de joc, controlând situația până la final.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are opt victorii și cinci înfrângeri, iar cu un total de 24 puncte se menține pe locul al 3-lea în clasament. Echipa din Sighișoara are 27 puncte și urcă, cel puțin provizoriu, pe prima poziție a Seriei D. HC Szejke Odorhei are 25 puncte și ocupă locul al 2-lea, având un meci mai puțin disputat.

Următorul meci al CSM-ului are loc sâmbătă (23.02), cu începere de la ora 13:00, tot la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi Potaissa Turda II. Intrarea este liberă.