O turistă cazată la un hotel din Băile Felix a fost rănită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bucăți din tavanul camerei prăbușindu-se peste ea. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Clinic Județean Oradea, având leziuni la cap și la picioare.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 00.30, la hotelul President din Băile Felix. Clienții hotelului cazați în camera 224 au avut ghinionul să se trezească cu tavanul în cap, tencuiala despinzându-se de pe aproximativ 3 metri pătraţi. În urma acestui eveniment, o femeie în vârstă de 56 de ani s-a ales cu leziuni la cap şi la picioare. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea, pentru investigaţii. „Persoana a prezentat leziuni minore, escoriaţii la nivelul feţei şi piramidei nazale, respectiv la nivelul genunchilor. A fost transportată la UPU”, a declarat dr. Liciniu Venter, manager al Serviciului de Ambulanţă.
Medicii de la UPU au stabilit că femeia nu necesită internare. având doar câteva zgârieturi, prin urmare a fost lăsată să se întoarcă la hotel. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au început o anchetă. „A fost depusă o sesizare luni, în jurul orei 14.00, la Poliţia Băile Felix. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. Și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor a trimis o echipă în teren, pentru a verifica situaţia.

Sursa foto: bihoreanul.ro