Pivotul Bogdan Ţibîrnă este nevoit să ia o pauză mai lungă decât vacanţa competiţională. Baschetbalistul în vârstă de 27 ani, component al CSM CSU Oradea din luna ianuarie 2012, a fost diagnosticat cu ruptură totală de ligament încrucişat la genunchiul piciorului drept. Ţibârnă s-a accidentat în Meciul 3 al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin contra Stelei.

Pivotul înalt de 2.10 metri va fi supus unei intervenţii chirurgicale, urmată de un nou program îndelungat de recuperare medicală şi sportivă. „Perioada standard de absenţă în astfel de cazuri este de şase luni, aceasta oscilând în funcţie de mai mulţi factori precum modul de reacţie al organismului persoanei in cauza, reuşita operaţiei şi a programului de recuperare, respectiv felul în care corpul sportivului reacţionează la programul de recuperare”, se menţionează pe siteul oficial al clubului orădean.
Bogdan Ţîbîrnă a suferit o accidentare similară la celălalt genunchi în sezonului competiţional 2014/15. Ulterior a fost operat de menisc tot la genunchiul piciorului stâng in decembrie 2015.

Sursa foto: csmoradea.ro