Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează în perioada 2 – 26 decembrie 2022 o nouă ediție a Târgului de Crăciun Oradea.

Începând cu data de 7 noiembrie, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea se vor putea înscrie online pe https://targuldecraciunoradea.ro/.

Sunt invitați să participe producătorii de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă. Perioada de înscrieri este 7 noiembrie – 20 noiembrie 2022 (ora 12:00).

Formularul de înscriere este disponibil la următorul link: https://targuldecraciunoradea.ro/.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Vor fi disponibile:

– 35 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;

– 14 locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck;

– 5 amplasamente pentru atracții.

Sursa: Realitatea de Bihor