În weekend, doi hoți au fost depistați de către polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca. Unul dintre făptași a furat o bicicletă, iar celălalt un moped, astfel că s-au ales cu dosare penale.

 

Potrivit IPJ Bihor, sâmbătă, 16 august, la ora 07.10, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Salonta că, în noaptea de 15 spre 16 august a.c., persoane necunoscute i-au sustras un moped pe care îl lăsase parcat în fața imobilului în care locuiește.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Tinca.

Polițiștii au recuperat de la acesta mopedul sustras și l-au restituit proprietarului.

Tot polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au fost sesizați, luni 17 august, de un bărbat de 32 de ani din comuna Ceica, că la 13 august, în jurul orei 19.00, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din fața unui local public din localitatea  Tinca.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Cociuba Mare.

Polițiștii au recuperat bicicleta sustrasă și au restituit-o proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în ambele dosare pentru documentarea întregii eventualelor activități infracționale a celor în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor