Doi bărbați din județul Sălaj au ajuns luni după gratii, după ce au fost condamnați la pedepse cu executare de câte 4 ani, pentru evaziune fiscală. Cei doi au fost depistați în județul Bihor și au fost încarcerați în penitenciarul din Oradea.

 

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat, luni, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Crasna, județul Sălaj, pe numele căruia Tribunalul Sălaj a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de livertate, fiind condamnat la 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Tot luni, 21 decembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri au depistat un alt bărbat de 51 de ani, din municipiul Zalău, județul Sălaj, pe numele căruia Tribunalul Sălaj a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4 ani de închisoare, tot pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Sursa: Realitatea de Bihor