Lucrurile încep să se agite și în cadrul organizației PSD Bihor, pe măsură ce ziua de vineri, 21 septembrie este tot mai aproape. Dacă inițial, Peședintele PSD Bihor, Ioan Mang susținea că nu există nicio scrisoare a liderilor naționali PSD care să ceară demisia lui Liviu Dragnea, după apariția în spațiul public a acestei scrisori, Mang a anunțat marți, 18 septembrie că toți primarii PSD din județul Bihor îl susțin pe Liviu Dragnea.

„Decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate pentru susținerea Programului de guvernare, pentru continuarea proiectelor și politicilor publice aflate în derulare, pentru stabilitate și dialog. Primarii PSD Bihor conștientizează legimitatea actualei conduceri a Partidului Social Democrat, ca atare, toate părerile exprimate au fost pentru respingerea cererii de demisie a președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea. Acesta a fost mandatul încredințat președintelui organizației județene, domnul Ioan Mang pentru a fi transmis, ca atare, în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Executiv Național”, se arată în comunicatul PSD de după ședința de marți.

Cu toate acestea, azi, 20 septembrie, Biroul Permanent Judeţean al PSD Bihor a fost convocat pentru o şedinţă a cărei scop este tocmai decizia poziției filialei bihorene în Cex-ul de mâine, ședință care nu a fost comunicată după întâlnirea de marți. Siguranța liderului PSD că filiala sa va merge alături de Liviu Dragnea este de neclintit însă, fiind sigur de deznodământ înainte de ședință: „La orele 17 aproximativ o să am mandatul din partea BPJ, în principiu mandatul este de a nu fi de acord cu cererea demisiei” a declarat acesta.

Tot astăzi însă în spațiul public a apărut o scrisoare a unui membru PSD Bihor care critică stilul de conducere a liderului Bihorean precum și subordonarea totală a acestuia lui Liviu Dragnea.

Totuși, Ioan Mang este convins că Liviu Dragnea va rămâne la conducerea PSD după întalnirea CEx de vineri, 21 septembrie.