Designul grafic este o artă complexă care implică dezvoltarea unor abilități și cunoașterea „uneltelor” de care ai nevoie în procesul creației. Acest curs este un start bun pentru cei care vor să învețe cum să folosească programele Adobe Photoshop și Illustrator, și, de ce nu, să înceapă pregătirea pentru o carieră de designer grafic.

În cadrul acestui curs vom acoperi o bună parte teoretică, apoi ne vom bucura de partea practică, astfel încât să putem realiza împreună câteva materiale publicitare cu care să ne mândrim mai târziu. Dacă vrei să înveți cum să creezi un logo, o carte de vizită, un afiș publicitar, sau chiar toate acestea, acest curs este perfect pentru tine!

– TIP CURS – Modul începători
– DURATA – 36 ore (6 saptamani) – Sâmbăta: 10:00 – 16:00
– PREȚ – 790 lei (integral sau 2 rate)*
* Reduceri:
– 600 lei – pentru studenți și elevi (integral sau 2 rate)

PROGRAMĂ.

Înscriere.

În cadrul desfășurării cursului, lectorul vă va explica treptat toate instrumentele mai complicate de desenat, colorare şi instrumentele pentru obţinerea diferitor altor efecte. După aceea, este abordată transformarea şi editarea obiectelor vectoriale, precum şi inserarea, editarea textului şi a documentelor raster.

În această parte a cursului veţi învăţa să utilizaţi instrumentele pentru inserarea textului, apoi veţi afla cum să inseraţi grafica raster şi modul în care se transformă în căile vectoriale. La sfârşitul cursului veţi afla modul în care documentele editate în Illustrator se pregătesc pentru tipar în aşa fel încât să-şi menţină calitatea dorită.

Ca să fiţi cât mai eficienţi şi mai productivi în muncă, lectorul vă va dezvălui o serie de scurtături de tastatură care vă vor permite să faceţi faţă tuturor sarcinilor. Toate aceste competenţe, pe care le veţi dobândi în cadrul cursului, veţi avea posibilitatea să le aplicaţi şi în practică, iar lectorul vă va da sfaturi cu privire la îmbunătăţirea şi perfecţionarea lucrărilor voastre.

Frecventând acest curs veţi învăţa să operaţi cu instrumente utile şi puternice pe care le veţi putea folosi şi valoriza în domeniul designului sau al artei. Veţi fi pregătiți să creaţi logouri, să proiectaţi conţinuturi şi să le pregătiţi pentru tipărire sau să realizaţi alte sarcini care intră în fişa postului de designer grafic.

Formator/lector: Denisa Bulzan

Denisa Bulzan este designer grafic cu o experiență de 6 ani în utilizarea programelor Adobe Photoshop, Illustrator și Indesign. Pasiunea pentru designul grafic a condus la construirea unui portofoliu variat, care cuprinde afișe, pliante, bannere, broșuri, cataloage, reviste, logo-uri, cărți de vizită, reclame digitale și web design.