Crişul Oradea n-a avut adversari în primul turneu final al Cupei Federaţiei Române de Polo la copii (născuți în anii 2004 și 2005). Echipa orădeană a câştigat fără probleme toate cele şase jocuri disputate în propriul bazin.

Poloiştii orădeni, pregătiţi de antrenorii Christian Sandor și Ivan Fejer, au dispus cu 20-1 de H2O Târgu Mureș, 24-3 de Corona Brașov, 15-2 de CSM Cluj-Napoca, 16-2 de CSȘ nr. 1 București, 13-1 de Triumf București și 10-1 de CSA Steaua. Cu maximum de puncte și cu un golaveraj de invidiat, 114 goluri marcate și doar 14 primite, Crişul nu are cum să mai scape titlul de campioană la această categorie de vârstă. Al doilea şi, totodată, ultimul turneu final, va avea loc la București, în luna iulie. Anul trecut, această competiţie a fost câştigată de Progress Oradea, pregătită tot de Christian Şandor.

Lotul echipei Crişul: Horațiu Mureșan, Sallay Robert – portari; Cseresznyés Márk, Rareș Blăguța, Șerban Lipai, Luca Puie, Takács Márk, Lukács Dominik, Orsos Richard, Patrick Hadade, Csató Balázs, George Fetea, Alexandru Pop Cotuna, Koppányi Dávid.