CSM Oradea primește vizita Coronei Sportul Studențesc în Meciul 3 al semifinalei Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Partida are loc joi (25.04), ora 18:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea este liberă.

Clasată pe locul al 3-lea la încheierea sezonului regulat, formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a început playoff-ul actualei ediții de campionat în deplasare. CSM-ul se duelează cu a 2-a clasată, Corona Sportul Studențesc, formație cu care a împărțit victoriile în sezonul regulat al Superligii, însă această echipă a obținut mai multe puncte în clasamentul general pentru a se clasa mai bine în ierarhia finală.

Orădenii au reușit două prestații solide la Brașov, acolo unde seria a demarat. CSM-ul a triumfat cu 5-3 în Meciul 1, respectiv 8-7 în Meciul 2, apropiindu-se la o singură victorie de finala campionatului. Meciul 3 constituie prima șansă a bihorenilor de a pătrunde în ultimul act. În cazul în care nu o vor fructifica, băieții lui Dorin Costrăș vor avea o a 2-a șansă vineri (26.04), ora 12:00, când se vor duela cu aceeași formație în Meciul 4.

Reamintim că aceasta este a 2-a semifinală de Superliga Națională consecutivă ce opune aceste formații. În sezonul trecut, CSM Oradea a învins cu 3-0, însă atunci seria a demarat cu avantajul terenului propriu de partea bihorenilor. De notat că Oradea a întâlnit Corona Sportul Studențesc și în semifinalele Cupei României din acest sezon, când tot CSM-ul a câștigat.

Dacă va fi nevoie, Meciul 5 (decisiv) se va desfășura marți (30.04), la bazinul M. Mitrofan din Brașov.

În cealaltă semifinală, Steaua București conduce cu 2-0 la general pe Dinamo București. Meciul 3 este găzduit de cei din urmă. Ambele serii se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.