Marți (23.04) s-a încheiat turneul de tenis Circuitul Național FRT – Cupa CSM Oradea, eveniment găzduit la terenurile din incinta bazei sportive Arena Antonio Alexe. Competiția a fo9st destinată categoriei 16 ani, desfășurându-se întreceri atât la masculin, cât și la feminin, simplu și dublu.

Bianca Moise, de la CSM Oradea, a câștigat proba de dublu feminin, alături de Daniela Roșca, de la CSM București. În competiție au luat startul patru tandemuri, jucându-se în sistemul fiecare cu fiecare.

Alexandru Giurea, de la CSȘ Petroșani, a triumfat în proba individuală la masculin. El l-a învins pe Iustin Belea, de la CS Dinamo Brașov, în ultimul act. Sportivii CSM Oradea angrenați în acest concurs au fost Vladimir Cuc – sfertfinalist, Christian Teszari – sfertfinalist, Mihai Lungu – turul 2, respectiv Răzvan Sime – turul 2.

Daniela Roșca, de la CSM București, a câștigat concursul feminin în proba de simplu. Ea a trecut de Ana Maria Tornean, de la Intersport Arad, în finala competiției. CSM Oradea a fost reprezentată de Bianca Moise – sfertfinalistă, respectiv Andrada Bonte – turul 1.

Întrecerea de dublu masculin a revenit tandemului Iustin Belea (CS Dinamo Brașov) – Cristian Gheorghiu (TC București). Aceștia au trecut în finală de Vladimir Cuc (CSM Oradea) – Alexandru Giurea (CSȘ Petroșani). CSM Oradea a mai fost reprezentată de Răzvan Sime, eliminat în sferturi alături de Christian Ceuca.