Membrii cluburilor West Alpine Off Road și Aventura Bihor din județul Bihor, pasionați de off-road, au strâns provizii și cadouri pentru 160 de persoane care sunt aproape izolate de restul lumii și le-au livrat folosind mașini 4×4. Ediția de Paști vine după succesul campaniilor de Crăciun din anii trecuți.

160 de suflete din 45 de familii regăsite în peste 10 cătune izolate, aflate la o altitudine medie de 1400 m din Munții Apuseni, vor avea sărbătorile mai luminoase datorită celor care s-au implicat și au dăruit în cadrul Campaniei „LUMINĂ ȘI SPERANȚĂ” – Paști 2019!

Au fost 2 zile lungi și grele, în care emoția a fost cuvântul de bază! 60 de oameni uniți de un scop comun și ajutați de 20 de autovehicule de teren, și-au petrecut weekendul oferind bucurie unor oameni ce locuiesc în zone de o frumusețe extraordinară, dar care sunt puși greu la încercare de viața de zi cu zi.

”Sperăm că aceste campanii umanitare să de-a naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm pe final de an a 6-a Campanie Umanitară ce va viza, la fel ca și până acum, zone greu accesibile.

Unde-s mulți puterea crește, iar aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!” au declarat organizatorii pe pagina de facebook West Alpine Off Road.

Evenimentul a fost organizat de către West Alpine Off Road, Aventura Bihor și Aura Ion care au lucrat săptămâni întregi la acest proiect, dar și de partenerii de la Fundația Comunitară Oradea care s-au implicat activ, sprijiniți de zecile de persoane care au donat și au făcut posibilă această expediție!