Polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați miercuri, în urma unui apel de urgență primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 57 de ani din comuna Lunca, că în perioada 21 – 22 iunie, în lipsa sa de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, profitând de faptul că ușa fusese lăsată dechisă și neasigurată și i-au sustras 50 de grame de bijuterii din aur, cauzându-i un prejudiciu estimat la 12.500 de lei.

 

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei împreună cu polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie de 30 de ani, din localitatea Vașcău.

Polițiștii din Ștei au recuperat de la cea în cauză toate bijuteriile sustrase.

Polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Sursa: Realitatea de Bihor