Două persoane au ajuns joi la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 76, în localitatea Hidișelu de Jos. 

 

În jurul orei 15.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidișelu de Jos, eveniment în care au fost implicate două autoturisme.

„Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii 1 Mai, cu o autospecială de primă intervenție şi ambulanţa SMURD a subunității, echipajul de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea șoferului rămas captiv în autoturismul avariat, iar pompierii militari paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajele SAJ au procedat la evaluarea și la acordarea îngrijirilor necesare celor două persoane adulte rănite în urma accidentului. Una dintre victime a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”,  a transmis ISU Bihor.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii pentru a constata împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

În aceste momente, se circula alternativ pe un sens, după ce timp de aproximativ o oră traficul a fost blocat

 

Sursa: Realitatea de Bihor