Un grav accident rutier a avut loc duminică,12 septembrie, la ora 10.55, pe D.N.19/E, în afara localității Cauaceu.

Un bărbat de 25 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Marghita – Oradea, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 38 de ani, din Sânicolau de Munte, județul Bihor, în timp ce un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Boianu Mare, județul Bihor, se angajase în depășirea sa, acroșând ușor cel de-al doilea autoturism.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat autoutilitara, iar apoi a ricoșat într-un copac de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 40 de ani, o tânără de 21 de ani, ambele din Ip, județul Sălaj și o altă femeie de 39 de ani, din comuna Boianu Mare, județul Bihor, toate pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor