Patru persoane din județul Bihor au ajuns miercuri la spital, după ce au fost rănite într-un accident de circulație produs pe DJ 767 F, în localitatea Paleu. Accidentul, în care au fost implicate cinci autovehicule, s-a produs din cauza unei tinere de 26 de ani din Uileacu de Munte, care nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea unui viraj la stânga.

 

Miercuri, după-amiaza, pe Drumul Județean 767 F, în localitatea bihoreană Paleu, o femeie de 26 de ani din Uileacu de Munte, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cauaceu înspre Oradea, la intersecția cu Drumul Comunal 37 a efectuat un viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu  un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani din municipiul Oradea.

Potrivit IPJ Bihor, în urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă în spatele acestuia de o femeie de 33 de ani din comuna Nojorid, iar cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă  autoutilitară, care era oprită pe Drumul Comunal 37 la indicatorul rutier „Oprire”, în vederea asigurării pentru a pătrunde pe drumul prioritar.

În urma accidentului rutier, atât conducătoarea primului autoturism, cât și o femeie de 69 de ani din comuna Viișoara, un bărbat de 66 de ani din municipiul Marghita, o femeie de 73 de ani din comuna Boianu Mare, toți pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Națioale și Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor