Miercuri după-masă, în preajma zilei de 1 Iunie, femeile liberale din Oradea i-au dus pe copiii de la Centrul de Zi de pe strada Traian Lalescu într-o vizită la Grădina Zoologică.

Cei mici s-au bucurat de animalele de la Zoo și de experiența trăită acolo, s-au jucat, au povestit, iar pentru că au fost cuminți au primit și câte un meniu pentru copii. Femeile liberale au petrecut câteva ore cu copiii de la centru, iar la final le-au promis că îi vor vizita și cu alte ocazii. După vizita la Grădina Zoologică copiii vor face și o compunere despre animalele pe care le-au văzut.

,,Mulțumim conducerii Centrului de Zi din Oradea că ne-a primit, de Ziua Copiilor am încercat să le facem o mică bucurie acestor prichindei minunaţi şi sperăm că am reuşit. Ne dorim prin astfel de acțiuni să aducem un zâmbet pe chipul acestor copii care necesită atenție și dragoste și care, deși au o situație materială mai dificilă, frecventează școala și activitățile de la Centrul de zi”, spune Camelia Buhaş, preşedintele OFL Oradea.

Cu această ocazie femeile din cadrul organizației PNL Oradea le urează tuturor copiilor o copilărie fericită şi multă sănătate!