CSM Oradea s-a impus cu scorul de 11-2 în cel de-al 2-lea meci cu Amefa Arad, contând pentru penultima etapă din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Partida a avut loc sâmbătă (30.03), la Arad. Pe reprize: 2-1, 5-0, 2-1, 2-0.

Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a controlat jocul, marcând primele două goluri ale partidei, după care amfitrionii au răspuns înaintea primei pauze. A urmat un sfert al 2-lea cu cinci reușite în contul CSM-ului, echipă care și-a mărit avantajul în cea de-a 2-a jumătate.

Nichita Ilisie, Alex Popoviciu și Grummy Guimaraes au marcat câte două goluri pentru CSM. Viktor Kovats, Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu, Bogdan Remeș și Ferenc Czenk au înscris câte un gol pentru formația orădeană.

În cursul zilei de vineri (29.03), CSM Oradea a depășit pe Amefa Arad cu scorul de 19-3. Detalii de la acest meci se găsesc AICI.

Cu o etapă rămasă de disputat, CSM Oradea are 75 puncte acumulate și rămâne în lupta pentru ocuparea locului 2 înaintea playoff-ului.

Bihorenii se deplasează la Brașov la finele săptămânii viitoare, când sunt programate confruntările decisive cu Corona Sportul Studențesc pentru stabilirea ordinii locurilor 2-3 la încheierea sezonului regulat. Vom reveni cu informații referitor la programul dublei din ultima rundă.