Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obținut a 3-a victorie din tot atâtea partide disputate în Divizia A, Seria D – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a depășit pe HCM Sighișoara, scor 32-24.

Jocul a fost controlat de orădeni în permanență. CSM-ul s-a instalat la conducere, desprinzându-se la 14-9 în prima jumătate de meci. Ecartul a continuat să crească, ofensiva orădeană producând 18 goluri în repriza secundă. În schimb, oaspeții au înscris de 15 ori.

CSM Oradea a jucat în următoarea alcătuire: Marchiș, Duma (portari) – Radu 7, Pomian 6, Crăciun 6, Cîrchea 5, Munea 4, Mihăilescu 2, Munteanu 1, Szilagyi 1, Sabău, Zamfir, Criste, Bondor. De notat că a absentat Liberț, accidentat.

Astfel, CSM Oradea are 9 puncte din tot atâtea posibile. Acesta a fost cel mai convingător succes în debutul sezonului, după ce în primele două runde elevii lui George Tăutu au învins la unul, respectiv două goluri diferență.

În etapa următoare, mai exact joi (11.10), cu începere de la ora 17:30, CSM-ul se duelează cu satelitul Potaisei Turda. Partida se dispută la Arena Antonio Alexe din Oradea, intrarea fiind liberă. Ulterior, luni (15.10), tot de la ora 17:30, aceeași locație, CSM Oradea întâlnește CSM Bacău, în primul tur al Cupei României.