O nouă ediție a Târgului de Paști va avea loc în perioada 19 – 29 aprilie în Cetatea Oradea, spațiu care va deveni astfel punctul de atracție a Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile colorate cât și prin multitudinea de activități.

Cei care vor trece pragul târgului se vor putea bucura de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe alte surprize.

Târgul de Paşti Oradea este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea și al Muzeului orașului Oradea.

Partenerii acestei ediții: sunt ZOO Oradea și firma Kaluna.

Programul ediției 2019 a Târgului de Paști Oradea este bogat în activități tematice, dar și în ceea ce privește jocurile și poveștile pentru cei mici.

Astfel, copiii vor fi în centrul atenției la Târgul de Paști Oradea, aceștia fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul și Air soft, modelaj de baloane și pictură pe față.

Jocuri și concursuri precum „Găsește comoara” sau poveștile interactive pentru copii și personajele zglobii sunt de asemenea incluse în programul zilnic al evenimentului.

Sfârșitul de săptămână va aduce și mai multă culoare și diversitate în programul târgului, pe lista activităților zilnice adăugându-se în weekend: ateliere de origami 3D, pictură pe ouă de lemn sau jocul „Ruleta virtuților”, unde jucătorii își vor încerca „norocul” pentru a afla ce virtute le aduce primăvara.

Totodată, alături de Asociația Noua Acropolă, curioșii vor afla care este simbolistica oului în diferite colțuri ale lumii.

Tot în zilele de weekend, în Căsuța ZOO Oradea – proiect susținut de către Administrația Domeniului Public Oradea, va fi pregătită cu animale jucăușe, spre bucuria micilor vizitatori.

Curtea Cetății Oradea va fi cuprinsă de culori vesele și decoruri desprinse din poveștile tradiționale, fiind pregătită să primească așa cum se cuvine toți vizitatorii, alături de Iepurașul de Paști.

În ceea ce privește amenajarea curții Cetății Oradea, aici vor fi amenajate 4 zone: căsuțe de lemn cu produse tradiționale și decorațiuni, zona de food, zona dedicată atelierelor pentru copii, căsuța ZOO.

Programul târgului, la Cetatea Oradea (Curtea Palatului Princiar), va avea loc după următorul program: de vineri până luni între orele 12:00 – 22:00 și de marți până joi între orele 14:00-21:00.

Detalii online se găsesc la:
Facebook: facebook.com/targuldepastioradea.
Eveniment dedicat: facebook.com/events/1217436538412756.