Un tânăr din Tinca are probleme mari după ce sâmbătă a lovit cu mașina o femeie din aceeași localitate, după care a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii l-au identificat și au deschis un dosar penal.

 

Potrivit IPJ Bihor, sâmbătă, 5 decembrie, la ora 10.45, pe Drumul Județean 795 – strada Mureșului din localitatea Tinca, un bărbat de 29 de ani din aceea;i localitate, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Gurbediu – Tinca, a acroșat o femeie de 57 de ani, și ea din Tinca, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis, fără să se asigure.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției,  fiind identificat cu operativitate de polițiști.

În urma accidentului rutier, femeia de 57 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor