Directorul Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune (APTOR), dl. Mihai Jurca a prezentat în cadrul conferinței de presă de azi, detalii despre spectacolul de Crăciun, spectacol care face parte din manifestările pe care Primăria Oradea le organizează cu ocazia zilei de 1 Decembrie și care va avea loc în data de 25 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

„Spectacolul «România ne Unește», pe care îl organizăm înainte de data de 1 Decembrie, este acum la a II-a ediție. Vom avea și anul acesta invitați de seamă: Maria Dragomiroiu, Traian Jurchelea, Viorica Flintașu, Zinaida Bolboceanu din Republica Moldova, Ionuț Fulea, Sava Negrean Brudașcu și Nicolae Furdui Iancu. Aceștia vor fi acompaniați de Ansamblul Profesionist Crișana. Pentru a promova folclorul bihorean, am decis să invităm trei tineri talentați din Bihor: Ioana Urs, Vlad Ștef și Simona Gherman, care vor interpreta muzică tradițională specifică zonei Bihorului. Totodată, vom avea o surpriză pentru publicul care va participa. Astfel, cei trei tineri vor pregăti un moment artistic special, dedicat celor mai importanți artiști bihoreni, care din păcate astăzi nu mai sunt printre noi”, a spus Mihai Jurca – directorul APTOR .

Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „O dată-n viaţă”, difuzată de TVR.

La fel ca anul trecut, biletele pentru spectacol au un preț unic și ele se pot achiziționa în Sala Ghișeelor din Primăria Oradea, de la punctele de casierie, de luni până joi între orele 7:30 și 18:00, iar vineri între orele 7:30 și 15:30.

Accesul în sală se va face pe bază de bilet, cu 2 ore înainte de începerea spectacolului. De menționat că, la fel ca anul trecut, este interzisă intrarea în sală cu orice tip de recipient pentru băuturi (apă, suc, alcool, cafea etc). În incinta Sălii Sporturilor va exista un punct de alimentație publică de unde spectatorii își vor putea cumpăra cele necesare.

Astfel, sunt scoase spre vânzare 1500 de bilete, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Există două categorii de bilete, care, deși au același preț, sunt evidențiate prin culori diferite: 500 de locuri pe spațiul de joc, la nivelul scenei și 1000 de locuri în tribunele din stânga și din dreapta scenei.