Nu doar liderii PSD au avut mesaje extrem de violente pentru protestatarii de vineri și sâmbăta trecută din Piața Victoriei. Sorina Petrușan Dunca, medic rezident din Oradea și colaborator cu Spitalul de Recuperare Borșa, a avut o postare halucinantă pe facebook, plină de injurii la adresa celor care au protestat împotriva guvernului PSD:

„Femeie jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proștierau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ”Vi-o-le-n-țeee-le” asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți” –  a scris Sorina Petrușan pe Facebook, potrivit eurostiri.eu

Locuitorii Orașului Borșa au creat deja o petiție online pentru excluderea pe viață din profesie a medicului. Petiția a fost lansată pe 14 august si în doar o oră, 15 persoane au semnat pentru excludere.

„Este inadmisibil un astfel de comportament și limbaj din partea unui cadru medical. Calcă i picioare jurământul lui Hipocrate, pe care l-au depus când și-au început cariera medicala. Astfel de oameni sunt o rușine nu doar pentru domeniul medical, ci pentru întreaga omenire”, a scris Roxana Girdan, unul dintre semnatarii petiției.