Ionel Avrigeanu, Secretarul General al PNL Bihor și liderul grupului PNL din Consiliul Judeţean, a prezentat jurnaliştilor orădeni zeci de fotografii care arată că „marea asfaltare” cu care se laudă conducerea judeţului, adică programul de aşternere a unor covoare asfaltice, este o operaţiune contrară interesului public al bihorenilor, al transportatorilor şi al turiştilor care vin în judeţ.
 
Avrigeanu a dat mai multe exemple, între care DJ 767 E Oşorhei-Copăcel, DJ 768 Ginta-Rohani-Căpîlna, DJ 762 A Ginta-Căpîlna, DJ 797 Cheresig-Toboliu-Cefa etc, unde carosabilul e plin de denivelări şi cratere, dar care nu au fost luate în considerare de către CJ în vederea reparării lor, cu toate că acest lucru a fost cerut de către consilieri judeţeni ai PNL, de către primari, localnici şi firme de transport.
 
„În schimb, la Sâniob s-a asfaltat pe teritoriul satului 2 kilometri de drum, chiar dacă era în stare bună. La fel, din sensul giratoriu din centrul Salontei spre ieşirea către Tulca-Tinca, pe DJ 795”, a spus Ionel Avrigeanu.
 
Practic, conducerea CJ Bihor a folosit campania de asfaltări pentru a arăta propriilor alegători că lucrează și are rezultate, în timp ce restul județului rămâne plin de gropi.