Sâmbătă, 2 februarie a.c., la ora 16.00, pe strada Seleușului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Oradea.

În urma controlului efectuat, polițiștii orădeni au descoperit în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate a acestuia 18.000 de țigarete nemarcate legal (900 de pachete), de diverse mărci, ambalate în saci din rafie.

Întreaga cantitate de țigarete nemarcate, în valoare totală de 7.200 de lei a fost indisponibilizată de polițiștii bihoreni, în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.