Orădeanca Denisa Hodişan, deţinătoarea titlului Miss Balkan 2017 şi 2018, a devenit Top Model of The Year 2019 (Grand prix) şi Fashion Model of The Year, la concursul internaţional World Rising Stars de la Tbilisi, Georgia, ce a avut loc în perioada 8-13 ianuarie.

De asemenea, Vanesa Pantiş, de 11 ani, şi Alexia Berce, de 5 ani, alte două orădence, pregătite la „Şcoala de prinţi şi prinţese” a Denisei Hodişan, au câştigat titlurile de Best Model (Grand prix) şi respectiv Best Princess (Grand prix).

Vanesa Pantiş a fost evidenţiată în aprilie, la concursul Best Princess of The World, Georgia, cel mai bun model din 30 de copii din toată lumea. Alexia Berce, la doar cinci ani, a fost remarcată în septembrie, la Săptămâna Modei de la Milano.

Denisa Hodişan a fost invitată, în urma participării, în anul 2017, la concursul Miss and Mister Planet, unde a reprezentat România. Absolventă a Facultăţii de matematică, tânăra Denisa, la cei 25 de ani, conduce de trei ani o şcoală de dezvoltare personală pentru copii, cu vârste între 4 şi 14 ani.