Direcţia de Asistenţă Socială Oradea anunță deschiderea unei noi creșe care vine în sprijinul familiilor orădene. În acest an, în urma încheierii sesiunii de depunere a dosarelor pentru înscrierea copiilor la creşă, numărul solicitărilor a depăşit numărul locurilor existente în cele 13 creşe.

 

„Sesiunea de depunere a dosarelor la creşă se desfăşoară doar în luna iunie, acest lucru având ca scop identificarea nevoii din comunitate, pentru a avea o evidenţă clară asupra cererii şi ofertei şi pentru o bună organizare în sprijinul susţinerii familiilor care aleg să se întoarcă la muncă. Ca atare, în acest an, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, intenţionăm să deschidem o nouă locaţie pentru creşă, în centrul oraşului – pentru a cuprinde cât mai mulţi solicitanţi – astfel încât să-i sprijinim pe cei care nu s-au regăsit pe liste, un număr de 91 de copii aflându-se pe lista de aşteptare.

Copiii aflaţi pe liste cu menţiunea „în aşteptare” vor fi admişi la creşă în ordinea punctajului obţinut şi în funcţie de locurile disponibile.

Îi rugăm pe cei care au ocupat un loc la creşă, dar, din diferite motive, nu mai au această nevoie pentru copiii lor, să ne anunţe până la data de 5 septembrie 2018, la adresa de email [email protected].”- transmite Direcţia de Asistenţă Socială Oradea.