Consumul de ciuperci necontrolate face noi victime. O familie din Suplacul de Barcău a ajuns internată la secția de Terapie Intensivă Oradea cu o formă severă de intoxicație.
 
 
 
Tinerei de 18 ani i s-a efectuat dializă hepatică însă are nevoie, se pare și de transplant de ficat. Astfel s-a decis să fie transportată medicalizat până la Spitalul Fundeni din Capitală.
 
În speranța că se va găsi un donator compatibil, fata se luptă între viață și moarte. Starea ei este critică şi are nevoie foarte urgent de sânge B3pozitiv pentru a se putea efectua transplantul. Anul trecut şi-a pierdut mama, iar aseară s-a stins şi tatăl ei, cel care a cules ciupercile.
 
Cei care pot dona, sunt rugați să doneze pentru ea menţionând numele Andreia Georgiana Tomuţa şi spitalul la care este internată – Spitalul Fundeni din București.
 
Medicii avertizează bihorenii să ia în serios aceste cazuri, să fie siguri că testele băbești cu ceapa sau pătrunjelul nu sunt sigure și să țină cont de recomandările inspectorilor sanitari de la Direcția de Sănătate Publică pentru a nu-și pune viața în pericol.