Piesa ”Bani din cer” a dramaturgului englez Ray Cooney a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.
 
 
Jean Perkins este soția surprinsă că soțul ei, Henry, se întoarce acasă cu o geantă plină de bani. Henry este un contabil căruia îi pică bani din cer și vrea să schimbe viața familiei. Jean Perkins are o problemă referitor la consumul de alcool, iar Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul, într-o cavalcadă de nuanțe. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru.de odinioară. Actorul trăiește sincer, dramatic, situațiile prin care trece, consecință fiind comicul în fiecare moment.
 
”Bani din cer rămâne o reușită a Teatrului de Comedie, fiind un exemplu de farsă perfect interpretată și mult dorită de Marele Public”, transmit organizatorii.
 
Piesa va avea loc miercuri, 14 noiembrie de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și în curând vor fi disponibile și la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.