O magazie din curtea unei gospodării din localitatea Cetariu a fost afectată de un incendiu violent, vineri, din cauza unui scurtcircuit electric. Au ars acoperișul magaziei și bunuri depozitate în interiorul acesteia.

 

La locul incendiului au intervenit echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la o magazie din curtea gospodăriei, existând pericolul extinderii acestora la mai multe clădiri aflate în apropiere.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor și protecția construcțiilor amenințate de flăcări, pompieri militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să stingă incendiul în aproximativ 20 minute.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperișul magaziei și bunuri depozitate în interiorul acesteia.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la locuința din cadrul gospodăriei și la casa și anexele din cadrul gospodăriei învecinate, situate la circa 1.50 metri de focare, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept acuză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Sursa: Realitatea de Bihor