Organizația municipală de femei a Partidului Național Liberal din Oradea a continuat și în decembrie 2018 acțiunea caritabilă ,,Dăruiește de Crăciun” începută în anii anteriori, scopul de anul acesta fiind acela de a-i felicita pe copiii de la scolile gimnaziale din oras, care desi au o situație materiala mai dificilă, au rezultate bune si foarte bune la învățătură, dăruindu-le o mică bucurie în prag de Sărbători.

Într-un cadru festiv dar prietenos, în prezența femeilor liberale din Oradea, 18 copii însoțiți de părinți au fost răsplătiți pentru rezultatele bune obținute la școală cu diplome, dulciuri și vouchere de cumpărături.

,,Apreciem efortul pe care îl fac acești copii care nu au o situație materială foarte bună acasă, ne-am bucurat să-i avem alături de noi și sperăm că prin gestul nostru de apreciere să-i încurajăm să învețe bine în continuare”, a declarat doamna doctor Camelia Buhaș, președinta OFL Oradea.

Copiii premiați provin de la șapte școli gimnaziale din oraș și s-au bucurat alături de părinți și frați.

Tot în luna decembrie, în fiecare zi de vineri femeile liberale au vizitat Adăpostul de Noapte de pe strada Gutenberg, unde au dus hrană caldă persoanelor nevoiașe. Acțiunea de la adăpost va continua și în zilele de 21 și 28 decembrie.