CSM Oradea a obținut a 9-a victorie în sezonul competițional 2018/19. Echipa antrenată de George Tăutu a învins Potaissa 2 Turda, scor 41-37, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a din Seria D a Diviziei A – ediția 2018/19.

Partida s-a desfășurat sâmbătă (23.02), ora 13:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Acesta este al 3-lea succes din tot atâtea dueluri directe cu satelitul echipei din Turda în actuala ediție de campionat.

Gazdele au controlat prima repriză, pe parcursul căreia au marcat de 22 ori, desprinzându-se la cinci lungimi. Repriza secundă a fost la fel de generoasă în realizări pe tabela de marcaj, CSM-ul impunându-se la o diferență de patru lungimi.

Marcatorii formației orădene: Crăciun 10 goluri, Mihăilescu 8, R. Radu 7, Cîrchea 5, Pomian 4, Bondor 4, Munea 3.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea revine pe locul al 2-lea în clasament cu 27 puncte după 14 meciuri disputate. Este o poziționare cel puțin provizorie, în condițiile în care tot sâmbătă (23.02) este programat duelul direct al rivalelor CSM-ului la supremație în Seria D. HCM Sighișoara primește vizita lui HC Szejke Odorhei, ocupantele primelor două poziții înaintea acestei etape.

CSM Oradea urmează să se deplaseze la Sibiu. Meciul cu HC din localitate este programat pentru sâmbătă (02.03). Ulterior, după o săptămână de pauză, va demara ultima parte a sezonului regulat, elevii lui George Tăutu urmând să întâlnească încă o dată toți oponenții din grupă.