Miercuri, 06 martie a.c., pompierii militari bihoreni au desfășurat două misiuni de salvare a unor persoane aflate în situații de urgență.

Astfel, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, care solicita intervenția echipajelor specializate pentru salvarea unei persoane, pompierii militari beiușeni s-au deplasat de urgență pe strada Republicii din municipiu, unde, acționând cu accesoriile din dotare, au pătruns într-o locuință, găsindu-l pe proprietar căzut în baie. Victima, în vârstă de 64 de ani, care prezenta probleme de sănătate, a fost predată unui echipaj medical prezent la fața locului.

A doua misiune de salvare a fost desfășurată pe strada Spartacus din municipiul Oradea, unde pompierii Detașamentului 2 Oradea au descins într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe, pentru salvarea unei octogenare căzute în holul apartamentului. Victima, în vârstă de 83 de ani, aflată în imposibilitatea de a se mișca din cauza unor probleme medicale, a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, care i-a acordat îngrijirile necesare, transportând-o ulterior la spital.