Digi24 are stații locale la Oradea, Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Constanța, Galați și Iași. Stațiile locale vor fi închise, potrivit legislației audiovizuale, după notificarea Consiliului Național al Audiovizualului (procedură prin care a trecut și Pro TV când a închis stațiile locale).

Pe parcursul serii de vineri, 1 februarie, angajații Digi 24 de la studiourile regionale din țară au primit telefoane care îi informau de situație și le oferea să continue alături de Digi24 în echipa de la București. În comunicatul oficial, reprezentanții companiei anunță că:

”Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităţilor din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea reţelei de corespondenţi locali din ţară şi în consolidarea redacţiei centrale a postului Digi 24.

În urma proiectului de eficientizare, reţeaua de corespondenţi se va mări de la 12 la 18 echipe, care vor acoperi actualitatea din mai multe judeţe învecinate. În acelaşi timp, redacţia centrală Digi 24 va viza integrarea în echipa de la Bucureşti a jurnaliştilor şi a personalul tehnic şi de producţie din studiourile regionale.”