Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), alături de compania Quartz Matrix, vă invită să participați la evenimentul „Dezvoltare locală prin evoluție industrială” care va avea loc în Oradea, la Hotel Ramada, în sala Toscana, pe 20 noiembrie 2018, de la ora 13.30.

Soluții IIoT și Industry 4.0 pentru evoluție și eficiență în industrie

„Ce este IIoT-ul?”, „Ce valoare vă aduce?”, „Cum puteți crește productivitatea și competivitatea?”, „Ce soluții aveți la îndemână pentru a avea rezultate imediate în procesele de producție?” sunt doar câteva dintre întrebările la care specialiștii Quartz Matrix vă vor răspunde în cadrul evenimentului.

Quartz Matrix, dezvoltator și integrator de soluții IIoT dedicate industriei, vă așteaptă la acest eveniment pentru a vă prezenta și pentru a vă demonstra practic:

? Cum puteți obține eficiența energetică
? Cum puteți reduce downtime-ul din fabrică
? Cum puteți controla și reduce costurile cu energia consumată (energie electrică, gaz natural, abur și energie termică, apă, aer comprimat, agenți termici)
? Cum puteți securiza întreg procesul de producție pe toate nivelele: infrastructură, echipamente și oameni.

Creștem în Oradea

ADLO vă invită la acest eveniment pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții prin care să evoluați în activitate, generându-vă oportunități de dezvoltare, așa cum a făcut în toți cei 10 ani de activitate și o va face în continuare.

Puteți confirma prezența la adresa [email protected].