Doctoriţa Carmen Pantiş, coordonatorul judeţean al Programului Naţional de Transplant de organe şi ţesuturi, va fi noul membru al Consiliului Județean Bihor, ocupând locul fostului consilier liberal Dacian Foncea. Acesta din urmă a câștigat, în primăvară, concursul pentru postul de manager al Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu.

Doctorița Carmen Pantiș, medic anestezist la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea şi coordonator judeţean al Programului Naţional de Transplant de organe şi ţesuturi, va fi propusă de către PNL Bihor pentru validare în funcția de consilier județean în cadrul CJ Bihor. Decizia vine după ce liberalul Dacian Foncea a renunțat la funcția de consilier din motive de incompatibilitate, câștigând în această primăvară funcția de manager al Spitalului Clinic Municipal Gavril Curteanu Oradea. „Mi-am depus şi înregistrat demisia din Consiliul Judeţean joi. Mandatul meu va fi continuat de un alt coleg de pe lista de candidaţi a PNL”, a declarat Foncea.

Următorul liberal de pe această listă este inginerul Dorel Crăciun, fost primar al comunei Sînmartin în legislatura 1996-2000. Conform lui Ionel Avrigeanu, liderul grupului PNL din CJ Bihor, Dorel Crăciun nu a acceptat mandatul, tot din motive de incompatibilitate, fiind director al unei societăți comerciale.