Provocare inedită lansată de reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Bihor, după o experiență cel puțin neplăcută marca CFR. Elevii au achiziționat bilete pentru o călătorie cu trenul la Iași unde are loc a XXIX-a Adunare Generală a Consiliului Național al Elevilor.

Într-o postare pe facebook, Horea Dobai,  preşedintele CJE Bihor, povestește cum, după ce a achiziționat biletele alături de colegii săi, s-au trezit că locurile lor nu există în trenul respectiv: „Am primit locurile 113-116, când in fiecare vagon numaratoarea locurilor se oprește la 106. Problema si mai mare este aceea că nu suntem singurii in aceasta situatie, întelegând de la alți călători că exista si alte persoane care au primit locuri precum 125, sau locuri in vagonul 4, avand in vedere ca trenul are 3 vagoane (da, ati inteles bine, 3 vagoane pe accelerat Timisoara-Iasi). ”

Nici telefonul dat departamentului relații cu clienții CFR nu a ajutat, răspunsul fiind că CFR nu a vândut respetivele bilete, acest lucru în timp ce tinerii erau cu biletele în mână așa cum se vede în poza de mai jos. „Sunand la CFR sa reclamam problema, am primit raspunsul transant ca dansii nu au vandut bilete pentru trenul IR1834 in aceasta saptamana pentru ca acesta ar fi fost prea aglomerat” povestește pe facebook tânărul.

Prin urmare, tinerii au fost nevoiți să petreacă întreaga călătorie în picioare, de la Oradea până la Iași, astfel provocându-l pe ministrul Cuc la așa numitul CFRChallange:”M-am gandit sa facem un challenge #CFRchallenge, asa ca eu pasez provocarea ministrului transporturilor, Razvan Cuc. Domnule Cuc, aveti 72 de ore sa va completati challenge-ul de a merge in picioare inghesuit ca o sardina in trenul Oradea-Iasi! Drum bun si cale ferata!”

In drum spre cea de-a XXIX-a Adunare Generala a Consiliului National al Elevilor, a V-a pentru mine personal.Urcam in…

Publicată de Horea Dobai pe Vineri, 26 iulie 2019