Un bătrân din Nojorid, care conducea un moped, a fost implicat într-un accident rutier produs luni dimineața pe DN 79, nu departe de localitatea sa de domiciliu, și a ajuns la spital. Bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

 

Potrivit IPJ Bihor, accidentul s-a produs când bătrânul a efectuat cu mopedul un viraj la stânga, peste linia continuă a șoselei, acesta fiind lovit în partea stângă spate de un autoturism  condus de un clujean. 

„Luni, 4 ianuarie a.c., la ora 08.45, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 74 de ani, din Nojorid, în timp ce conducea un moped înspre Salonta, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga, peste marcajul longitudinal continuu, fiind accidentat în partea stânga spate de un autoturism, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj – Napoca, județul Cluj”, a transmis IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijrea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

*

Sursa: Realitatea de Bihor