Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a decedat în cursul nopții de miercuri spre joi, după ce un zid al locuinței s-a prăbușit peste acesta.

 

În data de 20 iunie a.c., în jurul orei 00.30, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” în localitatea Spinuș, unde, un bărbat a fost prins sub un perete care s-a prăbușit peste acesta în timp ce efectua lucrări de renovare la propria locuință .

Pentru salvarea victimei au fost mobilizate de urgență echipajele Gărzii de de Pompieri Sălard cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2 și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au ridicat peretele și au evacuat bărbatul, procedând la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei aflate în stop cardio-respirator. Din nefericire, în pofida manevrelor executate de forțele de intervenție, bărbatul în vârstă de 34 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia.